Медальйон Із Телятини

Артикул: 22972
Страва на вагу 1 шм. 100-120 г Медальйони - вишукана страва з яловичої вирізки. Акуратна овальна відбивна завтовшки від 2 до 3 см зовні нагадує медальйон - звідси назва страви. Особливість медальйонів - ніжність і соковитість, що досягаються вмілим балансом температури приготування та часу обсмажування. Готується блюдо в хоспері розігрітому вугіллям до температури від 250 до 300 градусів, ступінь просмаження від Rare до Medium. Загальний час приготування 4 хвилини по 2 хвилини з кожного боку. Щоб не хвилюватися до зустрічі гостей або порадувати близьких професійно приготованим делікатесом, можна купити вже готові медальйони з телятини. Блюдо подаються з будь-яким соусом, але особливий аромат підкреслює смак м'яса надає соус «Солодкий ЧИЛІ». До м'яса можна приготувати гарнір або овочі.
Ціна за 100г
49 грн
г +
Продається кратно 120 г
0 грн
0 грн

Немає на складі