Соковитий, неймовірно смачний люля-кебаб, приготований з добірної баранини, – це справжнє кулінарне диво, яке подарував Україні сонячний Кавказ. Готується це блюдо з особливою ретельністю, адже важливо, щоб фарш вийшов досить щільним, однорідним, добре тримався на шампурі і рівномірно просмажився.
У люля-кебаб не кладуть велику кількість спецій, зазвичай обмежуються сіллю і перцем, що не перебивають смак баранини, а лише вигідно підкреслюють його. Це м'ясо вже само по собі має досить насичений смак, який не потребує додаткових відтінків. Подають блюдо з великою кількістю зелені і салатами з овочів. Також до нього прекрасно підходять різні помідорні соуси.
Не так уже й складно приготувати знамените кавказьке блюдо самостійно. Особливо приємно робити це на свіжому повітрі, наприклад, на пікніку, в компанії друзів. Але міські жителі не часто мають можливість вирушати на природу, їм простіше замовити кулінарний витвір вже в готовому вигляді у справжніх майстрів своєї справи.
Де замовити люля-кебаб з баранини?
На сайті магазину «Шашлик Маркет» можна замовити люля-кебаб з баранини, приготовлений професійними кухарями.
Доставка проводиться в будь-який район міста, а також в передмістя. Її вартість залежить від віддаленості району, і є безкоштовною при певній сумі замовлення.