Запікання – найкращий спосіб приготування філе птиці з погляду дієтології. Якщо в процесі смаження до продукту додається олія, то страва виходить більш жирною. Під час запікання ж, навпаки, зайвий жир стікає. і м’ясо виходить низькокалорійним.
Люди, які прагнуть скинути зайву вагу, віддають перевагу саме запеченому філе курки, адже воно належить до дієтичних продуктів, що містять легкий білок. Філе входить у раціони багатьох спортивних і лікувальних дієт, оскільки в ньому майже відсутній жир, якщо порівнювати з іншими частинами курячої тушки.
Крім того, у ньому містяться корисні для людини вітаміни та мікроелементи, зокрема, залізо, необхідне для підтримки нормального рівня гемоглобіну в крові.
Є безліч рецептів маринаду для білого м’яса грудки. Мариноване куряче філе готують із додаванням чорного перцю, солі, лаврового листка та ненадовго замочують у вині, кефірі або слабкому розчині оцту. Усі способи по-своєму чудові, і кожен кухар вибирає для себе той, що найбільше відповідає його смаковим пристрастям.
Куряче філе мариноване від «Шашлик Маркет»
Замовити куряче філе, мариноване професыйними кухарями й повністю готове до запікання, ви можете на сайті магазина «Шашлик Маркет».
М’ясо готується за ексклюзивними фірмовими рецептами, які ви не знайдете ні в кулінарних книгах, ні на спеціалізованих сайтах.
Швидку доставку замовлень у будь-який район міста забезпечує кур’єрська служба магазину.