Корейка Зі Свинини На Кістці Маринована (Антрикот)

Артикул: 00309
Из корейки готовят большое количество блюд, а также подают в соленом З корейки готують велику кількість страв, а також подають в солоному або копченому вигляді. Але найпопулярнішим методом приготування є її запікання на деревному вугіллі.
Ціна за 100г
27 грн
г +
Продається кратно 400 г
0 грн
0 грн

Немає на складі

Рекомендовані статті
Як різати м'ясо на шашлик
Новини
Як різати м'ясо на шашлик

Як різати м'ясо на шашлик

Смак шашлику залежить від багатьох умов - якість м'яса, склад маринаду, порода деревини, яка використовується для вогню і, звичайно, майстерність кулінара. Значення має і те, як нарізати м'ясо для шашлику. Правильне розташування волокон, оптимальний розмір шматочків дозволяє м'ясу добре прожаритися, зберігши соковитість. Розглянемо загальні правила підготовки м'яса до приготування шашлику, а також рекомендації по нарізці.