У м'ясі курки містяться вітаміни А, С, Е, а також кальцій, залізо, магній і фосфор – речовини, необхідні для нормальної роботи людського організму.
Смачні курячі крильця в багатьох ресторанах презентують як делікатес. Саме в цій частині курки знаходиться найніжніше м'ясо, що містить мінімальну кількість грубих м'язових волокон. Це обумовлено тим, що птахи не літають, і їхні крила фактично не отримують навантаження.
З курячих крил готують найрізноманітніші страви: супи, печеню, салати. Однак справжнім гастрономічним шиком є мариновані крильця, запечені до рум'яної скоринки на деревному вугіллі.
Готуються крильця швидко, а перед запіканням обов'язково маринуються. Традиційно в маринад додають чорний перець, паприку, часник і сіль. Іноді для підсилення смаку також використовують гострий перець.
Готувати шашлик з крил краще на природі, в компанії рідних та близьких, з якими можна насолодитися смаком готової страви. Але перед запіканням крильця потрібно належним чином замаринувати.
Підготовка м'яса до запікання – широке поле для кулінарної творчості, в якому, зазвичай, не буває поганих результатів, всі страви по-своєму смачні. Проте приготувати надзвичайно смачні крила під силу тільки професійним кухарям, які знають всі нюанси роботи з цією частиною курки.
Крильця мариновані з доставкою.
На сайті магазина «Шашлик Маркет» представлені курячі крила мариновані, приготовані професійними кухарями за фірмовими рецептами. Ви гарантовано не знайдете їх ні в інтернеті, ні в кулінарних книгах. Кухарі «Шашлик Маркет» – одні з кращих в Україні, і ви переконаєтеся в цьому, як тільки спробуєте будь-яку страву з асортименту магазину.
Замовлення готових до запікання крил в «Шашлик Маркет» – чудовий варіант для тих, хто не хоче витрачати багато часу на кухонні клопоти, але любить страви, приготовані власними руками.