Люля-Кебаб Зі Свинини Маринований

Артикул: 0337
Люля-кебаб – блюдо кавказької і східної кухні, яке припало до смаку жителям різних країн. У нас його готують не тільки з баранячого, як на батьківщині, але і з яловичого, курячого м'яса, і обовязково зі свинини. Маринований люля-кебаб зі свинини має приємний аромат, апетитний вигляд, прикрашає святковий і повсякденний стіл. Поживний продукт з яскравим смаком багатий жирами, білком, амінокислотами, мінеральними речовинами.
Ціна за 100г
17 грн
г +
Продається кратно 100 г
0 грн
0 грн

Немає на складі

Рекомендовані статті
Як різати м'ясо на шашлик
Новини
Як різати м'ясо на шашлик

Як різати м'ясо на шашлик

Смак шашлику залежить від багатьох умов - якість м'яса, склад маринаду, порода деревини, яка використовується для вогню і, звичайно, майстерність кулінара. Значення має і те, як нарізати м'ясо для шашлику. Правильне розташування волокон, оптимальний розмір шматочків дозволяє м'ясу добре прожаритися, зберігши соковитість. Розглянемо загальні правила підготовки м'яса до приготування шашлику, а також рекомендації по нарізці.