Як приготувати фарш зі свинини?
Головне для люля-кебабу – це правильно приготувати фарш. Тоді вони будуть міцно триматися на шампурах або шпажках, не падати при перевертанні. Якщо правильно все зробити, то вийде соковите, ніжне, смачне блюдо. Щоб фарш вийшов, дотримуйтеся наступних правил:
-- виберіть свіже м'ясо, якщо воно нежирне, додайте сало;
-- перекрутіть його за допомогою м'ясорубки;
-- подрібніть цибулю, додайте спеції, зелень;
-- розімніть шматочки, відбийте масу, вимішують не менше 15 хвилин;
Хороший фарш – це однорідна, щільна, в'язка маса. Зробити його нескладно, але потрібні час і зусилля, тому багато хто воліє купити готовий фарш для люля-кебаб зі свинини і відразу приступити до смаження. Але частіше вважають за краще замовити готову страву разом з соусами і овочами.
Де замовити маринований люля-кебаб зі свинини в Запоріжжі?
Придбати м'ясну продукцію з доставкою додому можна в інтернет-магазині «Шашлик Маркет». Щоб замовити мариноване м'ясо зі свинини для люля-кебаб, необхідно зробити наступне:
- вибрати каталог Маринованого м'яса;
- визначитися з кількістю продукту;
- вибрати до м'яса додаткові страви: соус, лаваш, салат;
- відправити вибрані позиції в кошик або зателефонуйте в колцентр.
Ми виконуємо замовлення протягом години, тому вам не доведеться довго чекати. Кур'єрська доставка доступна жителям усіх районів міста Запоріжжя.