Українці дуже люблять рибні страви. З цього продукту можна приготувати все, що душа забажає: юшку, котлети, млинці та навіть салати. Найсмачнішою та найкориснішою вважається червона риба. І сьомга є одним із найбільш популярних її видів. Найчастіше рибу запікають. Перед приготуванням сьомга повинна простояти в маринаді близько 30–40 хвилин. У страву можна додати оливкову олію, чорний перець, цибулю, трохи запашних трав за смаком. Не зайвим буде й лимонний сік, який додасть страві пікантний присмак. Сьомга маринована від «Шашлик Маркет». Повністю підготовлену до запікання рибу пропонує сайт фуд-магазину «Шашлик Маркет». Сьомга маринована готується професійними кухарями за ексклюзивними фірмовими рецептами, які ви не знайдете в інтернеті або кулінарних книгах. Страву залишається лише запекти й подати до столу з легким гарніром чи зеленню. Замовити свіжі рибні та м’ясні страви в магазині «Шашлик Маркет» можна в будь-який день із 9:00 до 20:00. Наш кур’єр доставить ваше замовлення в будь-який район міста максимально швидко.