Шашлик Зі Свинини Маринований

Артикул: 22975
Шашлик зі свинини – неповторне блюдо, яке характеризується надзвичайною м'якістю, ніжністю та вишуканим смаком, зумовленими приготуванням з добірного м'яса і легкого маринаду цибулею і ароматними спеціями і прожарювання на деревному вугіллі. Шашлик зі свинини маринований кращим варіантом для прихильників смачної їжі.
Ціна за 100г
29 грн
г +
Продається кратно 130 г
0 грн
0 грн

Немає на складі

Рекомендовані статті
Як різати м'ясо на шашлик
Новини
Як різати м'ясо на шашлик

Як різати м'ясо на шашлик

Смак шашлику залежить від багатьох умов - якість м'яса, склад маринаду, порода деревини, яка використовується для вогню і, звичайно, майстерність кулінара. Значення має і те, як нарізати м'ясо для шашлику. Правильне розташування волокон, оптимальний розмір шматочків дозволяє м'ясу добре прожаритися, зберігши соковитість. Розглянемо загальні правила підготовки м'яса до приготування шашлику, а також рекомендації по нарізці.