Свинна корейка вважається найбільш пісною частиною свинячої туші. Під час запікання в ній зберігається максимум корисних речовин та вітамінів. Свинна корейка на мангалі: секрети приготування. У процесі підготовки м’яса до запікання прибираються надлишки жиру, однак важливо не перестаратися. Адже невеликий жировий прошарок повинен залишатися — він додає страві соковитості, але не підвищує її калорійність. Маринад для корейки готують з додаванням спецій, серед яких є чорний мелений перець, цибулі, зелені за смаком. Важливо не пересушити м’ясо над вугіллям, аби воно не втратило своїх смакових особливостей. Саме тому на його запікання багато часу не витрачають. Свиняча корейка на кістці, приготована на мангалі, чудово поєднується з овочами та грибами. Готову страву подають із салатами та кисло-солодкими соусами. Якщо у вас немає часу або можливості самостійно приготувати корейку зі свинини, ви можете замовити її в уже готовому вигляді. На сайті магазину «Шашлик Маркет» представлено великий вибір м’ясних страв, серед яких є і свіжоприготована соковита корейка. Кур’єрська служба магазину доставить замовлення у будь-який район міста протягом години.