Традиційно люля-кебаб готують з м'яса барана, але існує варіація цієї прекрасної страви з не менш смачною і соковитою свининою. Для того щоб воно вийшло соковитим і смачним, береться відбірне м'ясо і робиться з нього фарш, який потім перемішується з особливою ретельністю. Підготовка фаршу - дуже важливий момент, адже він повинен бути щільним і в'язким, легко і зручно нанизуватися на шампур. У процесі готування не використовується багато спецій - як правило, кухар обмежується невеликою кількістю перцю, паприки, базиліку і солі. В окремих випадках можна додати запашних трав за смаком. Подають люля-кебаб з великою кількістю зелені і соусами, які тонко підкреслюють його чудовий смак. Звичайно ж, готувати настільки апетитне і ароматне блюдо краще на природі, але через постійну зайнятість не всі жителі міста можуть часто вибиратися на пікнік. Відмінним рішенням, що дозволяє кожному насолодитися смачним люля-кебабом, буде доставка його за адресою. Де замовити смачний свинячий люля-кебаб? На сайті магазину «Шашлик Маркет» можна замовити люля-кебаб зі свинини за адресою по місту. Кур'єрська служба магазину привезе готову страву в будь-який район. Вартість доставки розраховується залежно від віддаленості місця розташування замовника.