Ребра зі свинини, перед приготуванням на мангалі, маринуються в спеціях. Їх набір підбирається до смаку, обов'язкові інгредієнти: чорний мелений перець, сіль і дрібно рублена зелень, базилік. Любителі гострих страв можуть додати перець Чилі. Якщо планується виїзд на пікнік, свинячі реберця можна замаринувати з вечора, а вранці нанизати на шампури і розкласти над ароматним вугіллям. Будь який шашлик бажано готувати на вугіллі фруктових дерев. Вони не становлять небезпеки для здоров'я людини, а м'ясо набуває пікантний присмак. До готових ребер подають багато зелені, різноманітні салати і, звичайно, пікантний соус, приготований зі свіжих помідорів і спецій. Де купити ребра зі свинини? Якщо у вас немає можливості самостійно запекти на мангалі це смачне ситне блюдо, можна зробити простіше і купити свинячі ребра вже в готовому вигляді на сайті магазину «Шашлик Маркет». Професійні кухарі приготують реберця на деревному вугіллі так, щоб вони були соковитими, ароматними і обов'язково сподобалися вам. Готову страву в будь-який район міста протягом години доставить кур'єрська служба магазину. Апетитне м'ясо напевно порадує вас чудовим витонченим смаком. А при замовленні від 700 грн, кур'єр безкоштовно привезе страви вам за адресою.