Страви з яловичого язика подаються в кращих ресторанах Європи, не залишають без уваги цей продукт і українські гурмани. З нього готують холодець, перші і другі страви, але найяскравіший смак і аромат яловичий язик набуває при запіканні в хосперній печі або на мангалі. Попередньо язик відварюється у воді з додаванням чорного меленого перцю і солі. Якщо покласти моркву і селеру, вони додадуть страві пікантний смак, а морквяний сік привнесе приємний золотистий відтінок. Відварений язик чистять і знову опускається в бульйон, в якому варився. Це слід зробити, щоб страва вийшла соковитою. Після того, як бульйон охолоне до кімнатної температури, язик з нього виймають і нарізають скибочками. Завершальним етапом приготування є запікання язика. З появою апетитної рум'яної скоринки блюдо можна подавати до столу. Воно добре поєднується з овочами, приготованими на грилі, салатами, вершковими і томатними соусами. Де купити яловичий язик Якщо немає часу або можливості самостійно запекти язик на мангалі, можна замовити доставку готового блюда додому, щоб порадувати сім'ю або друзів смачною вечерею. Купити яловичий язик пропонує сайт магазину «Шашлик Маркет», де його приготують професійні кухарі за фірмовими рецептами. Доставка страви здійснюється кур'єрською службою магазину в усі райони міста і займає не більше години. Запечений яловичий язик - справжнє свято смаку і важливий компонент здорового харчування.