Види люля-кебабів на мангалі
Люля-кебаб — соковита й ніжна страва з фаршу, яку подають із зеленню та лавашем. Хоча це кавказьке частування, на перший погляд, здається простим, з усіх популярних страв на мангалі у нього найскладніший рецепт. Приготування кебаба вимагає вправності, правильного вибору м'яса та довгого замішування фаршу. Однак не варто переживати, якщо у вас немає часу й уміння. Готувати люля-кебаб на мангалі вміють віртуозно кухарі мережі «Шашлик Маркет».
Люля-кебаб: секрети приготування
- Правильний фарш: традиційний кебаб готують без маринаду, яєць і хліба. Це дрібно посічена молода баранина з додаванням нашаткованої цибулі та курдючного жиру. Фарш вимішують до тих пір, поки він не стане клейким без додаткових сполучних компонентів. Потім з нього формують ковбаски навколо шампура. Якщо м'ясо має вигляд однорідної маси та щільно тримається на основі, фарш приготований правильно.
- Вибір м'яса: заморожене філе не підходить для цієї страви. Кухарі рекомендують купити на ринку свіжу молоду баранину, проте якщо такого м’яса ви не знайшли, підійде охолоджене філе.
- Подача: блюдо їдять гарячим, з лавашем і зеленню. Традиційно це кінза, але підійдуть і листя салату, а також свіжі овочі.
Як замовити з доставкою люля-кебаб
Вибирайте кебаб з баранини, яловичини, свинини чи курки на сайті. Не забувайте додати до нього один з наших фірмових соусів, лаваш, свіжі овочі та інші ласощі: гриби, сир на мангалі. Оформляйте замовлення через сайт. Вартість доставки залежить від району міста, але ціни демократичні, тому навіть повноцінний банкет з частуваннями від «Шашлик Маркет» обійдеться недорого.